Werkwijze

Van A tot Z

Stap 1
Kennismaking

Als u op zoek bent naar een partij die uw voor uw exclusieve tuinontwerp maken we graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en leggen we u uit wat we voor u kunnen betekenen. Tijdens deze kennismaking inventariseren wij uw wensen en proeven we de stijl. Hierna beslist u of we een ontwerp voor u mogen gaan maken.

Stap 2
Inventarisatie

Na uw opdracht voor het maken van een tuinontwerp maken we een afspraak om uw project te inventariseren; we meten uw woning, uw perceel en maken foto’s van de huidige situatie. Uiteraard nemen we de voor u belangrijke punten nogmaals door en bespreken we het door u gemaakte moodboard om een goede indruk te krijgen van de gewenste stijl en uitstraling.

Stap 3
Tuinontwerp

Aan de hand van de verzamelde gegevens gaan we aan de slag met uw ontwerp. Deze werken we uit in 3D zodat u een goede indruk krijgt hoe uw nieuwe tuin er uit gaat zien. Uiteraard nemen wij ruim de tijd om het ontwerp te bespreken en waar nodig aan te passen.

Buytenryck 3d tuin video

Stap 4
Realisatie

Als het ontwerp helemaal naar wens is maken we voor u een uitgebreide en gespecificeerde offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, wordt er samen gekeken naar een geschikte datum om te beginnen met het aanleggen van uw droomtuin. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw gehele project te realiseren. We maken vooraf strakke  planning zodat alles op elkaar aansluit en efficiënt wordt uitgevoerd. Wij zijn verantwoordelijk voor het gehele project, zodat u niet met verschillende partijen te maken heeft.  Onze groene vingers branden van ongeduld om u exclusieve droomtuin te realiseren!

Stap 5
Genieten & onderhoud

Wanneer de tuin eenmaal voltooid is, dan begint het grote genieten. Dat genieten doe je waarschijnlijk het liefst zonder al te veel stil te hoeven staan bij datgene wat nog ‘moet’. Het juiste onderhoud is ontzettend belangrijk voor de duurzaamheid van de beplanting. Het onderhoud aan ons uit handen geven? Wij weten waar we rekening mee moeten houden en anticiperen precies op de verzorging die jouw tuin nodig heeft.

beeldmerk buytenryck2

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!