Tuinontwerpen

Heb jij plannen om je tuin te renoveren of een nieuwe tuin aan te leggen? Als tuinontwerpers hebben wij alles in huis om voor jou het perfecte tuinontwerp te maken.

Van A tot Z

Ontwerpen is samenwerken

Tuinontwerpen is een vak apart. Een vak waarbij het aankomt op creativiteit, stijlgevoel en plantenkennis. Daarnaast is inlevingsvermogen belangrijk. We vinden het een must dat onze ontwerpers u begrijpen en uw wensen als uitgangspunt nemen. Dat is het mooie van tuinontwerpen: gedurende het ontwerptraject komen uw wensen en onze ideeën samen. We beginnen met de inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan maken we een tuinontwerp op maat. Behalve een schets en een 3D-presentatie maken we meestal ook een compleet beplantingsplan. Voor de ontwerpen van kleine tuinen hebben we ontwerpers in huis. Voor de ontwerpen van complexere projecten werken we samen met gespecialiseerde ontwerpers.

Tuinontwerpen in
verschillende stijlen

We krijgen vaak de vraag of wij ons richten op een specifieke stijl. Natuurlijk hebben wij in de loop van de jaren onze eigen ontwerpstijl ontwikkeld. We houden van tuinen die authentiek en doorleefd ogen, stoer, landelijk, met een sierlijke twist. Maar gelukkig houdt tuinontwerpen meer in dan je eigen ideeën repeteren. Wij ontwerpen uiteenlopende stijltuinen, zoals moderne tuinen, Japanse tuinen, stadstuinen, landelijke tuinen, Engelse tuinen, klassieke tuinen, groene tuinen en uitgesproken romantische tuinen.

beeldmerk buytenryck2

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!