Tuinontwerpen

Heeft u plannen om uw tuin te renoveren of wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen? Alles begint met een goed doordacht plan. Onze ontwerpers staan graag voor u klaar en maken voor u een tuinontwerp op maat!

Tuinontwerp

Buytenryck is de specialist in het ontwerpen en realiseren van exclusieve stijlvolle tuinen. Ieder project begint bij ons met een tuinontwerp op maat.

Onze kracht is om al u wensen te verwerken in een passend en creatief plan. Dat begint met goed luisteren. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de eerste fase en nemen ruim de tijd om uw wensen en eisen te inventariseren. Tevens vragen wij u om een moodboard te maken zodat we een goed beeld krijgen van uw gewenste stijl.

Wij geven uw project de aandacht die het verdiend en gaan daarbij tot het uiterste. Terrassen, vijvers, luxe stijlvolle overkappingen, zwembaden, wellness elementen, buitenkeukens, mooie stijlvolle beplanting; alle onderdelen vallen binnen onze expertise. 

Wij ontwerpen met zorg uw nieuwe buitenruimte. Stijlvolle luxe om heerlijk te genieten!

“Wij ontwerpen en realiseren een tuin met verrassende elementen die naadloos aansluit bij uw wensen Onze tuinen ademen luxe en stijl”

Tuinontwerpen in
verschillende stijlen

We krijgen vaak de vraag of wij ons richten op een specifieke stijl. Natuurlijk hebben wij in de loop van de jaren onze eigen ontwerpstijl ontwikkeld. We houden van tuinen die authentiek en doorleefd ogen, stoer, landelijk, met een sierlijke twist. Maar gelukkig houdt tuinontwerpen meer in dan je eigen ideeën repeteren. Wij ontwerpen uiteenlopende stijltuinen, zoals moderne tuinen, Japanse tuinen, stadstuinen, landelijke tuinen, Engelse tuinen, klassieke tuinen, groene tuinen en uitgesproken romantische tuinen.

beeldmerk buytenryck2

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!