Tuininrichting

Op het moment dat de tuin die je in gedachten heeft steeds meer vorm krijgt, komt de volgende vraag naar boven: welke exclusieve tuinrichting past bij de uitstraling van deze tuin? Een luxe buitenkeuken, houten veranda of zwembad, alles is mogelijk!

Van A tot Z

Haalbaarheid

Het is wel zo handig dat je duidelijk op papier hebt staan naar welke exclusieve tuininrichting jouw voorkeur uitgaat voordat de eerste schep de grond in gaat. Het plaatje van een zwembad moet namelijk behalve esthetisch ook technisch haalbaar zijn. Vanuit Buytenryck maken we een heldere vertaalslag naar jouw wensen en de opties die je tuin toelaat.

Saamhorigheid

Als alles eenmaal in kaart is gebracht, mogen wij ons uitleven op de tekentafel. Dat is het moment waar we naar uitkijken: het creatieve proces rondom het tuinontwerp! Onze klanten kiezen afwisselend voor zwemvijvers, spa’s of zwembaden. Daarnaast realiseren wij regelmatig buitenkeukens waarop voor de hele familie gekookt kan worden. Welke faciliteiten je ook wenst, wij zorgen dat het een saamhorig geheel vormt binnen de complete tuininrichting. Wat we daarbij ook in acht nemen, is de levensduur van de faciliteiten.

Onderhoud

Wanneer de exclusieve tuininrichting eenmaal een feit is, start het grote genieten. Het is wel belangrijk rekening te houden met het onderhoud dat deze inrichting van je vergt. Dit kun je zelf op je nemen maar het is ook mogelijk die zorg aan ons over te dragen. Wij hebben het ontwerp immers verwezenlijkt en weten daardoor uitstekend welk soort onderhoud iedere faciliteit verlangt.

Exclusieve tuininrichtingen

De mogelijkheden voor het inrichten van je tuin zijn eindeloos!
We geven je graag wat inspiratie…

Jacuzzi

Zwemvijver

Speeltuin

Sauna

Veranda

Tuinverlichting

Beregeninginstallatie

Houten carport

Buiten keuken

beeldmerk buytenryck2

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!