Veranda Renswoude

Een veranda in de tuin is ideaal voor in de zomer én ook nog te gebruiken in de winter. Zomers in de schaduw genieten van een heerlijke lunch en ’s winters met een paar warmte houders van de sterren genieten. Een veranda is multifunctioneel en staat ook nog eens mooi in je tuin. Woon je in Renswoude of omstreken, schakel dan Buytenryck in voor deze klus!

Veranda op maat in Renswoude

Buytenryck maakt altijd veranda’s op maat. Net als bij elk project beginnen wij aan de tekentafel met ontwerpen. We nemen de tuin als uitgangspunt en inventariseren jouw wensen en plannen. Daar nemen we ruim de tijd voor, omdat wij zeker willen zijn dat jij helemaal tevreden bent. Hoeveel ruimte gaat de veranda innemen? Wat wil je voor het uiterlijk? Buytenryck geeft zelf de voorkeur aan houten veranda’s. Een van hout gemaakte veranda past in iedere tuin. De balken geven een stoer uiterlijk, wat je verder naar eigen smaak kan aanpassen met accessoires en groen.

veranda renswoude 800x450 1

Luxe veranda

Wil je onder je op maat gemaakte veranda alleen op zomerse dagen een kopje koffie doen? Of hou je van het buitenleven en ben je elk seizoen onder de veranda te vinden? Het belangrijkste is dat de veranda past bij jouw levenswijze. Hier zit de luxe in. Wij kunnen de veranda van alle gemakken voorzien en ook nog een fraai uiterlijk geven. Wil je een buitenkeuken in je veranda of tegen de gevel aangebouwd, zo luxe als jij maar wilt!

Veranda in Renswoude door Buytenryck

Het resultaat van een veranda door Buytenryck: een heerlijke plek in de tuin, waar je altijd buiten bent, maar ook een beetje binnen! Buytenryck maakt jouw droomtuin werkelijkheid. Onze timmerlieden maken de veranda op maat en zorgen samen met onze hoveniers voor de bouw.

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!