Exclusieve tuinen

Stappenplan Tuinontwerp
          Stap 1

Oriëntatie

Een tuincreatie die in het plaatje past. De meest uiteenlopende tuincreaties bent u inmiddels tegengekomen tijdens de oriëntatie. Een voordeel van het zien van al deze creaties is dat u goed weet wat u niet wilt. Wat u graag gerealiseerd ziet, is een bijzondere tuin. Een niet alledaags tuinontwerp: daar gaat uw eerste voorkeur naar uit. Een creatie waarvan u zeker weet dat het hedendaags is en tegelijkertijd een bijzonder karakter heeft. U denkt aan een tuin waar volop ruimte is voor ontspanning en waar u gasten kunt ontvangen wanneer een gelegenheid daar om vraagt. Kortom: een unieke tuin waarin u perfect uit de voeten kunt. Daarvoor wilt u hulp inschakelen die met u meedenkt, naar u luistert en bovenal goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. We zorgen dat het plaatje klopt: de aankleding, het gazon, de beplanting, de verlichting. Het is wel zo handig wanneer hier met een speciaal oog naar wordt gekeken. Dat alles perfect op elkaar is afgestemd.

          Stap 2

Vrijblijvend gesprek

We zijn benieuwd naar uw verhaal en hoe u de tuincreatie voor zich ziet. We plannen een bezoek in bij u thuis of in onze showroom. Samen bekijken we in onze eigen modeltuinen binnen en buiten voor inspiratie voor de materialen, inrichting en beplanting. De koffie en wat lekkers staat klaar! Een plekje helemaal voor uzelf, in de schaduw. Een fraai aangelegd pad naar een bijgebouw. Een stukje gazon met een gave boomhut voor de kinderen. Dit soort wensen nemen we mee in een uniek tuinontwerp, de perfecte tuinarchitectuur voor iedere klant. Samen met u praten we over de mogelijkheden die voor handen zijn en die we naadloos aan laten sluiten op uw wensen. Datgene wat u voor ogen heeft, is ons belangrijkste uitgangspunt. Op basis hiervan gaan we aan de slag, rekening houdend met de laatste trends.

          Stap 3

Schetsen

We laten u onze schetsen zien, een weerspiegeling van uw persoonlijke voorkeur. Zo gaat de tuin voor u leven en kunt u nog beter de knoop doorhakken. Samen komen we tot de mooiste tuincreaties. Wij kiezen niet voor herhaling, maar juist voor het zetten van unieke stappen

Stap 4

Tuinontwerp 2D/3D

Een tuinontwerp dat past bij u en bij uw situatie, het eerste puzzelstukje. Daar worden we enthousiast van! Dit leidt tot een werkplan, een plan dat we nog eens rustig met u bespreken. Dit plan kan ook compleet in 2D of 3D worden uitgewerkt, tot elk detailniveau. In onze showroom bekijken we de 2D of 3D animatie van uw tuin, zodat u precies kunt zien hoe uw tuin gaat worden. Het moet voor u een gevoel van herkenning zijn. Is het inderdaad wat u in gedachten had? Waar nodig maken we de laatste aanpassingen.

Stap 5

Planning

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, wordt er samen gekeken naar een geschikte datum om te beginnen met het aanleggen van uw droomtuin. We kijken tevens naar de haalbaarheid van de tuincreatie. De tuin in delen opleveren, is bijvoorbeeld ook een mogelijkheid. Zo laat u de tuin naar de eindfase toegroeien. Met alle denkbare factoren houden we rekening. Denk aan zon en schaduw, of riolering en bekabeling die een obstakel kunnen vormen. Nu kunnen we aan de slag. Onze groene vingers branden van ongeduld.

          Stap 6

Genieten & onderhoud

En is de tuin eenmaal voltooid, dan begint voor u het grote genieten. Dat genieten doet u waarschijnlijk het liefst zonder al te veel stil te hoeven staan bij datgene wat nog ‘moet’. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de tuin u een onbezorgd gevoel geeft. Dat u kiest voor een tuin waar u trots op mag zijn, zonder dat u hiervoor wekelijks tijd voor vrij dient te maken.

Het juiste onderhoud van uw tuin ontzettend belangrijk voor de duurzaamheid van de beplanting. Geen zorgen, het complete onderhoud van uw fraai aangelegde tuin nemen wij graag van u over.

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat uw gegevens achter of stel uw vraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook gewoon via de telefoon of email bereiken.

Tel: 0318-645738  Mail: info@buytenryck.nl

Naar contact