Tuinontwerp van Engelse tuinen

Een Engelse tuin met buxussen, prachtig passende bloemenborders en sierbestrating met mooie oud gebakken waaltjes. Wie wil dat nou niet? Een Engelse tuin is erg sfeervol en heeft veel groen. Buytenryck is onder andere tuinontwerp van Engelse tuinen en weet als geen ander hoe een Engelse tuin ontworpen en ingericht moet worden. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw Engelse droomtuin!

Kenmerken Engelse tuin

Een Engelse tuin is een tuin in de Engelse landschapsstijl. Deze tuinen zijn vaak niet symmetrisch, maar juist organisch qua vorm. Een Engelse tuin heeft vaak een landelijke, soms zelfs parkachtige sfeer. Ook water doet het heel goed in een Engelse tuin, bijvoorbeeld een vijver met vissen. Er wordt veel gebruik gemaakt van verschillende soorten planten, bloemen en natuurlijk kan een authentiek terras niet ontbreken.

Tuinarchitect van Engelse tuinen 800x420 1

Engelse bloemenborder

Een kleurrijke bloemenborder is een belangrijk onderdeel van een Engelse tuin. Een border loopt vaak van laag naar hoog, zodat alle bloemen goed te zien zijn. Een Engelse bloemenborder bestaat uit verschillende soorten bloemen en planten. Belangrijk is dat deze bloemen en planten verschillende kleuren hebben om de echte Engelse stijl terug te laten komen.

Laat jouw Engelse droomtuin aanleggen door Buytenryck

Een Engelse tuin hoeft niet altijd groot te zijn. Ook bij een kleinere tuin kunnen we voor een Engelse sfeer zorgen. Buytenryck helpt je graag bij het aanleggen van jouw Engelse droomtuin. Van ontwerpen tot het aanleggen en onderhoud; wij kunnen alles voor je uit handen nemen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs in onze showroom!

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!