Tuinontwerp landelijke tuinen

Landelijk wonen in een groene omgeving is een droom van vele mensen. Met een landelijke tuin begint de natuur letterlijk bij je voordeur. Of het nu gaat om een boerenerf, moderne villatuin of een tuin middenin de bossen. Als tuinontwerp voor landelijke tuinen weet Buytenryck als geen ander hoe een landelijke tuin ontworpen en ingericht moet worden.

Kenmerken van een landelijke tuin

De kracht van de tuinontwerpen zit ‘m in de harmonie met het omringende landschap. Een landelijke tuin kenmerkt zich doordat de tuin past bij de omgeving. In een bosrijk gebied is een landelijke tuin een heel andere tuin dan een tuin tussen de weilanden.

Het gebruik van natuurlijke materialen die eeuwen geleden ook al gebruikt werden dragen bij aan het landelijke gevoel. Nostalgische bestrating, een schitterend gazon, knusse doorkijkjes, weelderige borders, fruitbomen, geurende rozen.

landelijke tuinen1 800x420 1

Ook voor kleinere tuinen

Bij landelijke tuinen wordt vaak gedacht aan grote tuinen. Eerlijk is eerlijk, een landelijke tuin komt goed tot z’n recht op een groot stuk grond. Maar dat wil niet zeggen dat een landelijke tuin niet kleiner kan zijn. Ook in stedelijke omgevingen kan een landelijke tuin worden aangelegd.

Wil je alvast inspiratie opdoen voor jouw landelijke tuin? Neem een kijkje bij onze landelijke projecten!

Van landelijke droomtuin, naar realiteit!

Van ontwerp tot aanleg van jouw landelijke tuin, Buytenryck biedt een totaaloplossing. We zorgen dat het gehele plaatje klopt: de aankleding, het gazon, bestrating, beplanting en verlichting. Samen bespreken we de mogelijkheden die voor handen zijn en die we naadloos aan laten sluiten op jouw wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Je bent van harte welkom in onze showroom! Samen bekijken we onze eigen modeltuinen binnen en buiten voor inspiratie voor de materialen, inrichting en beplanting. De koffie en wat lekkers staat klaar!

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!