Sauna in de tuin

Droom jij van een sauna in je tuin waar je heerlijk kunt ontspannen? Dan ben je bij Buytenryck aan het juiste adres! Wij kunnen een sauna in jouw tuin plaatsen die er mooi uitziet en waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Sauna

Met een sauna haal je een stukje rust en ontspanning naar je tuin. Een buitensauna verbetert je gezondheid en het helpt tegen spierpijn en rugklachten. Het geeft je een ultiem gevoel van ontspanning en luxe.

Daarnaast draagt een buitensauna bij aan een mooiere tuin. Een houten sauna in je tuin is een echte blikvanger! Extra fijn is natuurlijk dat je de sauna met niemand hoeft te delen, je eigen plekje om tot rust te komen.

Verschillende sauna’s

Er zijn verschillende soorten sauna’s. Zo heb je een barrelsauna, infrarood of hout gestookte sauna.

Barrelsauna
De barrelsauna is een sauna in de vorm van een grote houten ton. Door de ronde vorm van de sauna wordt de warmt bij het stoken beter gecirculeerd en het voorkomt dat er temperatuurverschillen ontstaan.

Infrarood
Een infraroodsauna is een kleine cabine met infraroodstralers. Deze stralers geven infrarood stralingswarmte af die direct wordt opgenomen door het lichaam.

Gestookte sauna
Met een gestookte sauna kom je dichtbij de Finse sfeer. Wel kan je de temperatuur iets minder goed reguleren. Gestookte sauna’s worden vaak gebruikt bij de grotere Finse sauna’s.

Sauna in de tuin 800x420 1

Wellness tuin

Wil je extra luxe? Dan kan Buytenryck ook een volledige wellness tuin creëren. Denk bijvoorbeeld aan een jacuzzi en een zwemvijver. Zo kan je elk jaargetij heerlijk genieten van het spa-gevoel in eigen tuin.

Een sauna in je tuin door Buytenryck

Heb je interesse in een sauna in de tuin? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij verzorgen het project van A tot Z.

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!