Uw tuin verdient iets unieks, iets dat wellicht nog niet eerder bedacht is. Buytenryck is een specialist in exclusieve tuinontwerpen. Op zoek naar een zwembad, sauna, boomhut voor de kinderen of een buitenkeuken in de tuin? Buytenryck kijkt hier niet van op en maakt uw droomtuin werkelijkheid!

Droomtuin realiseren

Exclusieve tuinontwerpen beginnen met een persoonlijk gesprek. In dit vrijblijvende gesprek creëren we een beeld van de wensen van uw droomtuin. Er is de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze showroom en inspiratie op te doen voor materiaal, inrichting en beplanting. Zodra duidelijk is welke wensen terug moet komen in de tuin gaan wij een schets maken. Deze schets zal een vertaalslag maken van de wensen en de technische mogelijkheden van de opties in uw tuin.

Exclusieve tuininrichtingen

De keuze voor de inrichting van uw exclusieve tuin is enorm. Wij verstaan onder exclusieve tuininrichtingen:

Jacuzzi:

Een jacuzzi geeft een geweldig gevoel van ontspanning het hele jaar door. Voordeel van een jacuzzi is dat het weinig onderhoud vergt en niet veel plaats in beslag neemt.

Lees meer >

Zwemvijver:

Een natuurlijke zwembad in de tuin? Een zwemvijver is zeker iets om te overwegen. Het leuke aan een zwemvijver is dat het niet alleen mooi staat maar dat er in de zomer ook heerlijk in gezwommen kan worden.

Lees meer >

Hockeyveld:

Een hockeyveld in de tuin, hoe leuk is dat? Met een hockeyveld in de tuin is het een en al speelplezier. Wij kunnen het hockeyveldje geheel naar uw wens inrichten. Zo kunt u zelf de ondergrond, belijning en omheining bepalen.

Lees meer >

Sauna:

In uw tuin volledig tot rust komen? Van een sauna kunt u dubbel genieten. Niet alleen komt u tot rust maar staat een sauna ook prachtig in uw tuin. Ideaal om te combineren met een zwemvijver.

Lees meer >

Veranda:

Een veranda wordt door Buytenryck altijd op maat gemaakt. Een echte houten veranda is ideaal om op zomerse middagen te lunchen of s ’avonds te genieten van de ondergaande zon.

Lees meer >

Tuinverlichting:

Tuinverlichting is niet alleen functioneel maar kan ook nog eens sfeer toevoegen aan een tuin. Functionele verlichting wordt gebruikt om paden en deuren zichtbaar te maken. Sfeerverlichting wordt gebruikt om bepaalde delen van uw tuin nog meer aandacht te geven. Zo geniet u niet alleen overdag van uw tuin maar ook in de avond. Ideaal voor schemerige zomeravonden.

Lees meer >

Beregeningsinstallatie:

Dat een tuin soms water nodig heeft dat is duidelijk. Dit kunt u natuurlijk zelf doen maar als u daar geen tijd of zin in hebt na een lange dag werken dan is een beregeningsinstallatie ideaal.

Lees meer >

Houten carport:

Ook houten carports maken wij volledig op maat. Een houten carport is functioneel. Zo blijft uw auto in de zomer lekker koel en hoeft u in de winter uw ramen niet te krabben. Ander voordeel van een houten carport is de uitstraling. Binnen landelijke stijl tuin brengt een houten carport sfeer en is het een toegevoegde waarde voor uw woning en tuin.

Lees meer >

Buytenryck voor exclusieve tuinontwerpen

Buytenryck heeft ontzettend veel mogelijkheden om uw tuin iets extra’s te geven. Heeft u zelf een leuk idee zoals een boomhut, voetbalveld met doelen van echt hout of heeft u zelf een exclusief tuinontwerp? Laat het ons weten!