Aanleg exclusieve tuinen

Buytenryck is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Weelderige begroeiing, bijzondere vormen, unieke planten en duurzame materialen. We gaan altijd op zoek naar de juiste mix tussen architectuur en de omgeving. Of het nu om een villatuin, bostuin of landelelijke tuin gaat, wij maken een ontwerp op maat en verzorgen het project van A tot Z.

Oriënteren

In de zoektocht naar jouw exclusieve tuin ben je waarschijnlijk al uiteenlopende tuincreaties tegengekomen. Misschien heb je zelfs al wat wensen en ideeën op papier gezet. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe je de tuincreatie voor zich ziet. We nodigen je graag uit in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We nemen een kijkje bij onze modeltuinen en laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Tuinontwerp

Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag met het ontwerp. We starten met schetsontwerpen. Op die manier gaat de tuin voor je leven en kun je nog beter de knoop doorhakken. We kunnen het ontwerp ook uitwerken in 2D of 3D zodat je via een animatie door je tuin kunt lopen.

Aanleg

Als het ontwerp helemaal naar wens is en de offerte akkoord, is het tijd om te beginnen met de aanleg van jouw droomtuin. Met alle denkbare factoren houden we rekening. Denk aan zon en schaduw, of riolering en bekabeling die een obstakel kunnen vormen. Als het werk is afgerond, leveren we de tuin op. Afhankelijk van het seizoen kan het zijn dat de beplanting wordt uitgesteld en de tuin in stappen naar de eindfase toegroeit. Wij zijn pas tevreden als de tuin volledig aan jouw verwachtingen voldoet en de uitstraling heeft die je voor ogen had!

Van droomtuin, naar realiteit!

Van ontwerp tot aanleg van jouw exclusieve tuin, Buytenryck biedt een totaaloplossing. Wil je alvast inspiratie opdoen voor jouw droomtuin? Neem een kijkje bij onze projecten!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op!

maak een afspraak

Maak een afspraak om het ontwerp van jouw droomtuin te bespreken en ideeën op te doen!