Wellnesstuin op maat

Wil jij jouw tuin omtoveren tot een wellnesstuin? Ontdek onze eindeloze mogelijkheden om te genieten!

Van A tot Z

Volop genieten

Een wellnesstuin is dé plek waar je na een lange werkdag heerlijk tot rust kunt komen. Neem een duik in het zwembad, warm op in de sauna en ontspan in de spa.

Neem een duik in je plungepool of zwembad

Wil jij genieten van een heerlijke duik in je eigen tuin? Dan zijn onze plunge pools en zwembaden zeer geschikt! Al onze plunge pools en zwembaden worden op maat gemaakt, waardoor er een ruime keuze is in afmetingen en indelingen. Om jouw plungepool of zwembad helemaal naar wens te maken kies je zelf de afdekkingen en verlichting. Wil je een tegenstroominstallatie in het bad? Ook dat is mogelijk!

Bubbelen in je eigen spa

Heerlijk ontspannen in de tuin doe je pas echt in een spa. We hebben diverse soorten en maten zodat er altijd een spa is die past in jouw tuin. Ook het uiterlijk, de indeling, afdekking en het energieverbruik verschilt. We adviseren je hier graag over.

Opwarmen in de sauna

Niet is fijner dan een momentje ontspannen in de sauna. Hoe fijn is het als je daar voortaan niet meer de deur voor uit hoeft? Al onze sauna’s worden in Estland geproduceerd. Deze hoge kwaliteit sauna’s worden geleverd met elektrische, stoom- of houtverwarming.

Onze werkwijze

Buytenryck verzorgt het hele project van A tot Z, van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Zo kun jij binnenkort gaan genieten van een ultiem relaxmoment in je eigen tuin.

Advies en ontwerp

Of je nu alleen een zwembad wilt of een complete wellnesstuin, wij vertalen jouw tuinwensen naar een passend ontwerp. We geven altijd eerlijk advies en zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit op jouw wensen en stijl.

Om luxe, ontspanning en comfort te bieden moet ieder detail tot in perfectie zijn doordacht en worden uitgevoerd. Welke faciliteiten je ook wenst, wij zorgen dat het een saamhorig geheel vormt binnen de complete tuininrichting.

Realisatie

Ook voor de realisatie van jouw wellnesstuin ben je bij ons in vertrouwde handen. Dit doen we samen met onze partner Klaproos Tuinen. Door heldere communicatie, een duidelijke planning en een vast aanspreekpunt, weet je precies waar je aan toe bent. We werken uitsluitend met de beste materialen en topkwaliteit welnessproducten van Welness Tuinier.

Onderhoud

Genieten kan pas écht als jouw tuin goed onderhouden is. De tuinverzorging uit handen geven, is een hele zorg minder. Wij vinden het op onze beurt leuk om jouw tuin perfect te mogen onderhouden: op zo’n moment doen we immers waar we goed in zijn! Van wekelijks zwembadonderhoud tot een voor- en najaarsbeurt: je bent bij ons aan het juiste adres.

beeldmerk buytenryck2

Creëer een wellnesstuin met Buytenryck

Heb jij interesse in een plungepool, zwembad, spa of sauna? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om van je tuin een prachtige wellness tuin te maken? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek!