Tuinverlichting

Exclusieve tuininrichting
          S’nachts genieten

Tuinverlichting

Denk je aan het maken van een mooie tuin, dan denk je als eerste aan beplanting, materiaalkeuze en een de tuinindeling. Een niet te missen en zelfs beeldbepalend onderdeel in een mooie tuin is ook goede verlichting. Er is een tweedeling in tuinverlichting weer te geven: sfeerverlichting en functionele verlichting. Een goed tuinplan combineert het beste van beide in een lichtplan.

Bij functionele verlichting kun je denken aan verlichting bij deuren en op paden. Sfeerverlichting zorgt dat de tuin een warme uitstraling heeft of dat de bijzondere elementen in de tuin net dat beetje extra aandacht krijgen. Denk hierbij aan het uitlichten van bomen vanaf de grond, het plaatsen van licht in warme kleuren of accentverlichting die ornamenten of een mooie border met planten uitlicht.

Tuinverlichting is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kwaliteiten. Buytenryck adviseert je graag zodat je er jaren lang plezier van hebt. Een keuze voor LED-verlichting is hierbij een mooie optie.  Het zorgt naast prachtig, helder licht ook voor een besparing op de energierekening.

Goede verlichting aanbrengen in de tuin is een vak apart. Wanneer een lichtplan klopt, zul je nooit direct in een lichtbron kijken en worden de ramen van een woning ontspiegeld doordat er voldoende, juiste verlichting aanwezig is. Wij denken graag met je mee!

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Mail ons dan je gegevens zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen via info@buytenryck.nl.
Uiteraard kun je ons ook bellen op 0318-645738.