Tuinverzorging

De juiste tuinverzorging voor uw fraaie tuin
          Tuin Verzorging

Tuinverzorging uit handen geven

U staat stil bij periode tuinverzorging op het moment dat u fraaie tuin is aangelegd. Een tuin die goed op orde is, scheelt uiteindelijk een flinke hoeveelheid werk. Het onderhoud is echter een terugkerende bezigheid waar niet iedere tuineigenaar tijd aan wil spenderen.

Verzorging in ieder jaargetijde
Natuurlijk, u vindt het belangrijk dat uw tuin er volledig verzorgd bij ligt, gedurende ieder jaargetijde. Plotseling komen er vragen bij u op waar u niet eerder bij stil heeft gestaan: Welke voeding is het meest geschikt voor die ene struik in de schaduw? En op welke momenten in het jaar heeft die ene plant net wat extra aandacht nodig? U realiseert zich dat u wel wat ondersteuning van een tuinspecialist kunt gebruiken. Want, bij tuinverzorging komt over het algemeen meer kijken dan het maaien van het gazon en het wieden van het onkruid.

          Tuin Verzorging

Het voor- en het najaar

Met een regelmatige tuinverzorging kiest u voor een blijvend gezonde tuin. Vanuit Buytenryck voeren we alle denkbare onderhoudswerkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het bemaaien, bemesten en doorzaaien van het gazon. Een onderhoudsbeurt voor uw tuin specifiek in het najaar en in het voorjaar, is natuurlijk ook heel goed mogelijk.

          Tuin Verzorging

Verzorging op maat

Heeft u de tuin zelf ingericht of laten inrichten en bent u nu op zoek naar een tuinspecialist die de tuinverzorging voor z’n rekening wil nemen? Vertel het ons en we komen kijken welke verzorging uw tuin nodig heeft. We maken een inschatting van de tijd die we hiermee wekelijks of maandelijks kwijt zijn. Deze tijdsbesteding is mede afhankelijk van de grootte van uw tuin en de verzorging die de aanwezige fauna verlangt.

Aan de slag
Doordat we vanuit Buytenryck tevens zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, weten we heel goed welke aandacht de bloemen en planten in uw tuin vragen. Samen met u maken we een plan waarin precies staat omschreven welke werkzaamheden we op periodieke basis in uw tuin mogen uitvoeren. We gaan er samen met u eens goed voor zitten.

          Tuin Verzorging

Doen waar we goed in zijn

De tuinverzorging uit handen geven, is een hele zorg minder. Wij op onze beurt vinden het leuk om uw tuin perfect te mogen onderhouden: op zo’n moment doen we immers waar we goed in zijn. Tuinspecialisten kijken toch met een ander oog naar het onderhoud van een tuin dan uzelf. Wij weten waar we rekening mee moeten houden en anticiperen op precies die verzorging die uw tuin nodig heeft

          Tuin Verzorging

Bekijk deze droomtuinen

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat uw gegevens achter of stel uw vraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook gewoon via de telefoon of email bereiken.

Tel: 0318-645738  Mail: info@buytenryck.nl

Naar contact