Tuinverzorging

De juiste tuinverzorging voor je tuin
          Tuin Verzorging

Tuinverzorging uit handen geven

Je staat pas stil bij tuinverzorging op het moment dat je fraaie tuin is aangelegd. Een tuin die goed op orde is, scheelt uiteindelijk een flinke hoeveelheid werk. Het onderhoud is echter een terugkerende bezigheid waar niet iedere tuineigenaar tijd aan wil spenderen.

Verzorging in ieder jaargetijde
Natuurlijk vind je het belangrijk dat je tuin er verzorgd bij ligt. Plotseling komen er vragen bij je op waar je niet eerder bij stil hebt gestaan: Welke voeding is het meest geschikt voor die ene struik in de schaduw en op welke momenten in het jaar heeft die ene plant net wat extra aandacht nodig? Je realiseert je dat je wel wat ondersteuning van een tuinspecialist kunt gebruiken. Want bij tuinverzorging komt over het algemeen meer kijken dan het maaien van het gazon en het wieden van het onkruid.

          Tuin Verzorging

Het voor- en het najaar

Met een regelmatige tuinverzorging kies je voor een blijvend gezonde tuin. Vanuit Buytenryck voeren we alle denkbare onderhoudswerkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het bemaaien, bemesten en doorzaaien van het gazon. Een onderhoudsbeurt voor jouw tuin specifiek in het najaar en in het voorjaar, is natuurlijk ook heel goed mogelijk.

          Tuin Verzorging

Verzorging op maat

Heb je de tuin zelf ingericht of laten inrichten en ben je nu op zoek naar een tuinspecialist die de tuinverzorging voor z’n rekening wil nemen? Vertel het ons en we komen kijken welke verzorging je tuin nodig heeft! We maken een inschatting van de tijd die we hiermee wekelijks of maandelijks kwijt zijn. Deze tijdsbesteding is mede afhankelijk van de grootte van de tuin en de verzorging die de aanwezige fauna verlangt.

Aan de slag
Doordat we vanuit Buytenryck tevens zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, weten we heel goed welke aandacht de bloemen en planten in jouw tuin vragen. Samen maken we een plan waarin precies staat omschreven welke werkzaamheden we op periodieke basis in jouw tuin mogen uitvoeren. We gaan er samen eens goed voor zitten.

          Tuin Verzorging

Doen waar we goed in zijn

De tuinverzorging uit handen geven, is een hele zorg minder. Wij vinden het op onze beurt leuk om jouw tuin perfect te mogen onderhouden: op zo’n moment doen we immers waar we goed in zijn! Tuinspecialisten kijken toch met een ander oog naar het onderhoud van een tuin dan jijzelf. Wij weten waar we rekening mee moeten houden en anticiperen op precies die verzorging die je tuin nodig heeft.

          Tuin Verzorging

Bekijk deze droomtuinen

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Mail ons dan je gegevens zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen via info@buytenryck.nl.
Uiteraard kun je ons ook bellen op 0318-645738.