Houten carport

Exclusieve tuininrichting
          Koele auto

Houten Carport op Maat

Het is prettig als uw auto altijd beschut staat onder een houten carport. Zomers stapt u altijd in een koele auto, dankzij de schaduw van de carport. ’s Winters blijft uw auto onder de carport op maat, zodat u niet hoeft te krabben als het vriest. Maar welke carport past bij uw woning, uw tuin en uw wensen? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van stijlvolle, houten carports op maat.

Een houten carport is in de eerste plaats functioneel. Het gaat erom dat uw auto beschut staat. Carports die niet alleen de gewenste beschutting brengen, maar ook sfeer. Bijvoorbeeld een houten carport in een landelijke stijl met authentieke balken. We maken een carport in dezelfde stijl als het huis. De carport vormt dan een toegevoegde waarde voor uw woning en tuin.

Wij maken een ontwerp voor u op maat. Ook vervaardigen en plaatsen we de houten carports. Het dak werken we af met een dakbedekking naar keuze. Dat kan een EPDM dakbedekking zijn voor een plat dak, maar ook pannen of riet voor een zadeldak. We komen graag met ideeën en een verrassend voorstel!

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat uw gegevens achter of stel uw vraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook gewoon via de telefoon of email bereiken.

Tel: 0318-645738  Mail: info@buytenryck.nl

Naar contact