Exclusieve Tuininrichting

Een zwembad, een sauna of een buitenkeuken, alles is mogelijk!
          Zo gaan wij te werk

Een exclusieve tuininrichting

Op het moment dat de tuin die je in gedachten heeft steeds meer vorm krijgt, komt de volgende vraag naar boven: welke exclusieve tuinrichting past bij de uitstraling van deze tuin? Behalve dat, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig welke opties überhaupt realiseerbaar zijn. Zelf zie je het al helemaal voor je: een tuin die past bij jouw situatie en waar je ook nog eens heerlijk kunt ontspannen in een spa, hottub of zwembad.

Haalbaarheid
Het is wel zo handig dat je duidelijk op papier hebt staan naar welke exclusieve tuininrichting jouw voorkeur uitgaat voordat de eerste schep de grond in gaat. Het plaatje van een zwembad moet namelijk behalve esthetisch ook technisch haalbaar zijn. Vanuit Buytenryck maken we een heldere vertaalslag naar jouw wensen en de opties die je tuin toelaat.

          Exclusieve tuininrichting

Saamhorigheid

Als alles eenmaal in kaart is gebracht, mogen wij ons uitleven op de tekentafel. Dat is het moment waar we naar uitkijken: het creatieve proces rondom het tuinontwerp! Onze klanten kiezen afwisselend voor zwemvijvers, spa’s of zwembaden. Daarnaast realiseren wij regelmatig buitenkeukens waarop voor de hele familie gekookt kan worden. Welke faciliteiten je ook wenst, wij zorgen dat het een saamhorig geheel vormt binnen de complete tuininrichting. Wat we daarbij ook in acht nemen, is de levensduur van de faciliteiten.

          Exclusieve tuininrichting

Onderhoud

Wanneer de exclusieve tuininrichting eenmaal een feit is, start het grote genieten. Het is wel belangrijk rekening te houden met het onderhoud dat deze inrichting van je vergt. Dit kun je zelf op je nemen maar het is ook mogelijk die zorg aan ons over te dragen. Wij hebben het ontwerp immers verwezenlijkt en weten daardoor uitstekend welk soort onderhoud iedere faciliteit verlangt.

Voorbeelden

Exclusieve tuininrichtingen

Jacuzzi

Zwemvijver

Hockeyveld

Sauna

Veranda

Tuinverlichting

Beregeninginstallatie

Houten Carport

          Tuin Verzorging

Bekijk deze droomtuinen

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Mail ons dan je gegevens zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen via info@buytenryck.nl.
Uiteraard kun je ons ook bellen op 0318-645738.