Exclusieve Tuininrichting

Een zwembad, een sauna of een buitenkeuken, alles is mogelijk!
          Zo gaan wij te werk

Een exclusieve tuininrichting

Op het moment dat de tuin die u in gedachten heeft steeds meer vorm krijgt, komt de volgende vraag naar boven: welke exclusieve tuinrichting past bij de uitstraling van deze tuin? Behalve dat, bent u nieuwsgierig welke opties überhaupt realiseerbaar zijn. Zelf ziet u het al helemaal voor u: een tuin die past bij uw situatie en waar u ook nog eens heerlijk kunt ontspannen in een spa, hottub of zwembad.

Haalbaarheid
Het is wel zo handig wanneer u duidelijk op papier heeft staan naar welke exclusieve tuininrichting uw voorkeur uitgaat voordat de eerste schep de grond in gaat. Het plaatje van een zwembad moet namelijk behalve esthetisch ook technisch haalbaar zijn. Vanuit Buytenryck maken we een heldere vertaalslag naar uw voorkeurssituatie en de opties die uw tuin toelaat. Zorgdragen voor een persoonlijke sfeer is slim, zeker wanneer de tuin dienst doet als verlengstuk van de woonkamer.

          Exclusieve tuininrichting

Saamhorigheid

Als alles eenmaal in kaart is gebracht, mogen wij ons uitleven op de tekentafel. Dat is het moment waar we naar uitkijken: het creatieve proces rondom uw tuinontwerp! Onze klanten kiezen afwisselend voor zwemvijvers, spa’s of zwembaden. Daarnaast realiseren wij regelmatig buitenkeukens waarop voor de hele familie gekookt kan worden. Welke faciliteiten u ook wenst, wij zorgen dat het een saamhorig geheel vormt binnen de complete tuininrichting. Wat we daarbij ook in acht nemen, is de levensduur van de faciliteiten.

          Exclusieve tuininrichting

Onderhoud

Wanneer de exclusieve tuininrichting eenmaal een feit is, start het grote genieten. Het is wel belangrijk rekening te houden met het onderhoud dat deze inrichting van u vergt. Dit kunt u zelf op u nemen, echter is het ook goed mogelijk die zorg aan ons over te dragen. Wij hebben het ontwerp immers verwezenlijkt en weten daardoor uitstekend welk soort onderhoud iedere faciliteit verlangt.

Voorbeelden

Exclusieve tuininrichtingen

Jacuzzi

Zwemvijver

Hockeyveld

Sauna

Veranda

Tuinverlichting

Beregeninginstallatie

Houten Carport

          Tuin Verzorging

Bekijk deze droomtuinen

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat uw gegevens achter of stel uw vraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook gewoon via de telefoon of email bereiken.

Tel: 0318-645738  Mail: info@buytenryck.nl

Naar contact