Beregeningsinstallatie

Exclusieve tuininrichting
          Als het droog is

Beregeningsinstallatie

Als tuinliefhebber ontkom je er niet aan. Als het droog is en je hebt geen beregeningsinstallatie, moet je handmatig de tuin sproeien. Steeds opnieuw de sproeier aansluiten en op de juiste plaats zetten. Wie geen beregeningsinstallatie laat aanleggen, is er menig zomeravond druk mee. Terwijl je deze schaarse vrije tijd liever op het terras van een wijntje geniet.

Een beregeningsinstallatie aanleggen is een vak apart. Buytenryck heeft veel ervaring met het aanleggen van dit type installaties. Omdat we veel tuinen op maat aanleggen, realiseren we ook veel beregeningsinstallaties. Natuurlijk is dat maatwerk. Een belangrijke keuze is de watervoorziening. Kies je voor leidingwater of  kunnen we een bron slaan? In dat geval beschik je over grondwater en zal je waterverbruik aanzienlijk dalen.

De beregeningsinstallatie die we aanleggen, kan zo compleet zijn als je wilt. Je kunt kiezen voor een geautomatiseerd systeem, dat op vaste tijden wordt ingeschakeld – en alleen als het nodig is. Heb je dat eenmaal laten aanleggen, dan wil je de luxe van zo’n installatie niet meer missen. De sproeikoppen komen uit de grond en een fijne waternevel bevochtigt de tuin. Door de goede waterverdeling krijgt elke plant voldoende water. Na het aanleggen van een beregeningsinstallatie zie je dan ook dat de tuin in de zomer beter groeit en bloeit dan ooit.

Wil je weten wat de kosten en de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Mail ons dan je gegevens zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen via info@buytenryck.nl.
Uiteraard kun je ons ook bellen op 0318-645738.