Beregeningsinstallatie

Exclusieve tuininrichting
          Als het droog is

Beregeningsinstallatie

Als tuinliefhebber ontkomt u er niet aan. Als het droog is en u hebt geen beregeningsinstallatie, moet u handmatig de tuin sproeien. Steeds opnieuw de sproeier aansluiten en op de juiste plaats zetten. Wie geen beregeningsinstallatie laat aanleggen, is er menig zomeravond druk mee. Terwijl u deze schaarse vrije tijd liever op het terras van een wijntje geniet.

Een beregeningsinstallatie aanleggen is een vak apart. Buytenryck heeft veel ervaring met het aanleggen van dit type installaties. Omdat we veel tuinen op maat aanleggen, realiseren we ook veel beregeningsinstallaties. Natuurlijk is dat maatwerk. Een belangrijke keuze is de watervoorziening. Kiest u voor leidingwater? Of  kunnen we een bron slaan? In dat geval beschikt u over grondwater en zal uw waterverbruik aanzienlijk dalen.

De beregeningsinstallatie die we aanleggen, kan zo compleet zijn als u wilt. U kunt kiezen voor een geautomatiseerd systeem, dat op vaste tijden wordt ingeschakeld – en alleen als het nodig is. Hebt u dat eenmaal laten aanleggen, dan wilt u de luxe van zo’n installatie niet meer missen. De sproeikoppen komen uit de grond en een fijne waternevel bevochtigt de tuin. Door de goede waterverdeling krijgt elke plant voldoende water. Na het aanleggen van een beregeningsinstallatie ziet u dan ook dat uw tuin in de zomer beter groeit en bloeit dan ooit. Wilt u weten wat de kosten en de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

          Contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat uw gegevens achter of stel uw vraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook gewoon via de telefoon of email bereiken.

Tel: 0318-645738  Mail: info@buytenryck.nl

Naar contact